Автомобили под наем

Ако се нуждаете от транспорт, можете да наемете автомобил под наем или лимузина с шофьор. Не се колебайте да изпратите запитване на marketing@bluepearlhotel.bg и ние ще се погрижим за всички подробности.

Нашите партньори от TOP RENT A CAR предлагат повече от 2000+ нови автомобила, денонощна поддръжка и професионално обслужване.

Какво е включено в цената на наема

- Наем на автомобил
- Застраховка „Гражданска отговорност“
- Стандартно покритие CDW + TP
- Пътна такса - винетка за територията на Република България
- Неограничен пробег
- Летищна такса
- Зимни гуми (от 1 ноември до 31 март)
- Заместващ автомобил при технически проблем с наетия автомобил, който се дължи на нормална амортизация или фабричен дефект
- Безплатна отмяна на резервацията (до 72 часа преди наема)
- ДДС 20%
- Такси за плащане с карти Visa и Mastercard

Изисквания към Наемателя

- Наемателят и всички допълнителни шофьори трябва да имат 21 навършени години и минимум 1 година стаж като шофьор, с изключение на шофьори на и над 30-годишна възраст.
- Наемателят трябва да има навършени 23 години, за да му се предостави автомобил от следните класове: IVMR, FVMR, DDAV, DFAR CFAR, IDAH, IWAH, SFAR, RFBR, FDAR, FWAR, PDAR, EDAE, HDAE, CDAE, CTAR и FDAD.
- Наемателят трябва да има навършени 25 години и не по-малко от 5 години шофьорски стаж, за да му се предостави автомобил от следните класове: FFAD, LDAR, WDAR и UFAR.
- Наемателят и всички допълнителни шофьори трябва да притежават редовни и валидни лични документи: паспорт/лична карта, свидетелство за управление на МПС и контролен талон (СУМПС). В случай, че клиентът предостави Шофьорска книжка, която НЕ е издадена от държава членка на Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) или конфедерация Швейцария, той трябва да предостави международна шофьорска книжка или легализиран превод на оригинално СУМПС (винаги трябва да се предостави и оригинал на шофьорска книжка) и да попълни декларация на място в наш офис при отдаване. Международна шофьорска книжка може да бъде заявена и получена онлайн на тази страница.
- Трябва да бъде направена частична или пълна предплата при резервиране, да се плати остатъка за наема на място, ако има такъв и да бъде оставен гаранционен депозит на място при наемането на автомобила.

Моля, обърнете внимание: Шофьорски книжки тип Operator Licenses не се приемат. Лични документи и шофьорски книжки трябва да са валидни през целия период на наема.