За децата

Нашият детски кът и неговият екип от професионалисти ще създаде за вас много специални моменти: заслужена почивка за родителите и безброй развлечения за най-малките ни гости.

 

Вълнуващи и емоционални, организираните на открито и закрито дейности съчетават забавления и нови знания часове наред, за да бъдат децата ви щастливи, още по-любопитни и нетърпеливи за нови порции игри.

 

Основната детска програма се провежда навън, но лесно може да бъде преместена в детския кът - за гарантирани забавления, независимо от времето.

 

Пързалки на пясъчния бряг под нежното слънце, цветни палатки, тунели за пълзене, миниатюрни масички и столчета, където децата да рисуват и създават интересни сувенири или чудати фигурки от пластелин... Спортни състезания, танци, шоу на талантите, креативни рисунки по лицата... Нови приятелства и споделена радост...

 

Бъдете сигурни, че докато се наслаждавате на спокойно плуване, възстановявате силите си с божествен масаж или освежаващ коктейл на бара, децата ви ще бъдат в приятна и безопасна среда, усмихнати и щастливи.

 

Изпълнени с желание да се върнат отново, всеки ден, всяко лято, към магията на детския кът в Хотел Синя перла.